امام جمعه کاشمر در جشنواره اختراعات، ابتکارات و دستاوردهای پژوهشی منطقه ترشیز:

 مدل‌های کسب و کار باید بر مبنای زنجیره باشد/ تجلیل از مخترعین و مبتکرین برتر ترشیز

امام جمعه کاشمر با تاکید بر اینکه فعالیت‌های کسب و کار به صورت زنجیره‌ای تحریم نشدنی است، گفت: باید تلاش شود با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های هر منطقه، مدل کسب و کار بر مبنای زنجیره ایجاد شود.
کد خبر: ۹۴۸۱۵۰۹
|
۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۶

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، حجت الاسلام جواد طاهری،امام جمعه کاشمر در آیین پایانی چهارمین جشنواره اختراعات، ابتکارات و دستاوردهای پژوهشی منطقه ترشیز در سالن همایش‌های مرکز آموزشی رفاهی فرهنگیان کاشمر برگزار شد، اظهار کرد: در فرهنگ اسلام، کار کردن عبادت است، لذا هر فعالیتی که منجر به کار و تولید شود ارزشمند است.

امام جمعه کاشمر با تاکید بر اینکه برای رسیدن به موفقیت در حوزه کسب و کار باید مدل زنجیره مدنظر قرار گیرد، بیان کرد: قطعا برای هر کار و فعالیتی که زنجیره برای آن دیده شود و مواد اولیه آن همواره در دسترس باشد، تحریم پذیر نخواهد بود.

وی با بیان اینکه زنجیره‌ای فکر کردن و زنجیره‌ای کار کردن منجر به دستاوردهای خوبی خواهد شد، خاطر نشان کرد: هر کاری که بر مبنای ایجاد زنجیره شکل بگیرد در ادامه مسیر و توسعه با مشکل مواجه نخواهد شد.

حجت الاسلام طاهری با اشاره به اینکه کاشمر با داشتن ظرفیت حوزه کشاورزی و صنایع دستی، ظرفیت خوبی برای ایجاد زنجیره دارد، یادآور شد: به عنوان مثال کاشمر به لحاظ موقعیت و شرایط جغرافیایی یک منطقه مستعد برای کشت گیاهان دارویی است، لذا با توجه به احداث و راه‌اندازی کارخانه فرآوری این محصول بهترین گزینه در بخش کشاورزی، کشت گیاهان دارویی است که ضرورت دارد در این حوزه کارهای تبلیغی و ترویجی انجام شود.

وی با یادآوری اینکه منطقه کاشمر با کمبود آب مواجه است، بر کشت جایگزین محصولات کم آب و توسعه کشت‌های گلخانه‌ای تأکید کرد.

امام جمعه کاشمر با اذعان به اینکه کسب و کار بر مبنای زنجیره قابل تحریم شدن و شکست خوردن نیست، تصریح کرد: فعالیت مرکز رشد و شتابدهی در این شهرستان یک فرصت مناسب برای شناسایی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های کاشمر و تلاش برای ایجاد زنجیره است.

مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز نیز در این مراسم با اشاره به ارائه ۱۳۷ طرح اختراعی دانش بنیان در چهارمین جشنواره اختراعات، ابتکارات و دستاوردهای پژوهشی منطقه ترشیز گفت: این طرح‌ها در حوزه‌های کشاورزی، پزشکی و صنعتی در قالب نمایشگاهی در مدت یک هفته در سالن اجتماعات آستان مقدس امامزاده سیدحمزه(ع) در معرض دید عموم قرار گرفت.

مجید عاقل با اشاره به اینکه از بدو راه اندازی این مرکز از سال ۹۵ تا کنون سمینارها و همایش های مختلفی از جمله همایش ملی روز جهانی پنیه، همایش چگونه دانش بنیان شویم و کارگاه جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها برگزار شده است، خاطر نشان کرد: اهداف این مرکز حمایت از استارتاپ‌ها و طرح‌های نوآور و فناور است به طوری که تا کنون ۷۵۰ میلیون تومان از محل اعتبارات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جذب و ۷۵۰ میلیون تومان دیگر نیز به زودی اختصاص می یابد.

وی همچنین با اشاره به پتانسیل‌های معدنی منطقه ترشیز خاطر نشان کرد: شهرستان‌های کاشمر، بردسکن، خلیل‎آباد و کوهسرخ  مناطق مستعد معدنی در خراسان رضوی به شمار می‌روند و دارای ظرفیت‌ غنی هستند، به طوری که این منطقه با بیش از ۸۰ معدن طلا، مس، نقره، سنگ‌آهن، گرانیت و کائولن می‌تواند با استفاده از فناوری های موجود برای فرآوری آن برنامه‌ریزی و زمینه و بستر را برای  توسعه، اشتغال و پویایی منطقه فراهم کنند.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم ٢١ مخترع و مبتکر در حوزه‌های مختلف به عنوان برترین‌های جشنواره چهارم با اهدای تندیس و لوح تقدیر تجلیل شدند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار